Сервелат «Татарский» – бул эң жогорку сапаттагы кайнатылган ышталган колбаса, продуктунун аты өзү айтып турат, даярдоонун технологиясы жана рецепти Татарстандан алынган, ал жерде халал продукциясы абдан […]
“Чыгыш Салами” – эң жогорку сапаттагы катуу ышталган колбаса. Бул түрү колбасанын элиталык түрү болуп эсептелет, анткени өндүрүш үчүн эң жогорку сорттогу чийки заттар гана колдонулат.
«Мусулман трио» – эң жогорку сапаттагы кайнатылган ышталган колбаса. Эт чийки затынын үч түрүнөн жасалган колбаса, алардын кылдаттык менен тандалып алынган табигый татымалдар жана түтүн жыты […]
Жогорку сапаттагы «Ат» кайнатылган ышталган колбаса. Жогорку калориялуу продукт. Жылкынын майлуу этинен жана жылкынын майынан (казы) жасалат. Анын жагымдуу даамы бар, ал өзгөчө сарымсак, кара мурч […]