Бышырылган колбаса, ветчина жана чөптөрдөн жасалган салат

Бышырылган колбаса, ветчина жана чөптөрдөн жасалган салат

17

ИНГРЕДИЕНТТЕР

  • 200 г вареной колбасы
  • 200 г ветчины
  • 2 ломтика чиабатты или багета
  • по 1 пучку петрушки и базилика плюс еще для подачи
  • сок половины лимона
  • сливочное масло

Для заправки:

  • 80 г сыра бри
  • 60 г грецких орехов, очищенных от кожицы
  • 200 мл молока
  • 1–2 ст. л. панировочных сухарей
  • соль

ДАЯРДОО ЫКМАСЫ

1 кадам
Орто кубиктерге нанды кесип, лимон ширесин чачыңыз. Жашылчаларды майда туурайбыз.

2-кадам
Ветчина менен колбасаны орто өлчөмдөгү кубиктерге кесиңиз. 2-3 мүнөт алтын күрөң чейин сары май колбаса кууруу.

3-кадам
Кошумча жасоо үчүн бри сырын, жаңгакты, сүттү жана нан күкүмдөрүн блендер идишинде аралаштырыңыз. Бир аз туз кошуңуз. Даяр болгон ингредиенттерди аралаштырыңыз. Чөптөр менен кооздоп, кызмат кылыңыз.