Фета жана колбаса менен рулет
ИНГРЕДИЕНТТЕР
- 2 средних цукини
- 100 г феты
- 1 ст. л. сметаны 15{582fe82f68f0b063f05c2a256ccdf682ab971409854ddca196975e66d27816ea} жирности
- 1 зубчик чеснока
- 1 ст. л. зелени укропа
- 4 мюнхенских колбаски или любых колбаски для жарки
- Оливковое масло
- Подсолнечное масло
- 1 веточка тимьяна
- 1 веточка розмарина
ДАЯРДОО ЫКМАСЫ
Духовканы 220 градуска чейин ысытыңыз, андан кийин жылуулукту 200°Сге чейин азайтыңыз. Кабакты жууп, куйруктарын алып, калыңдыгы 3 ммдей кылып кесип, эки тарабын туздап, бышыруу кагазы капталган нан табакчасына салабыз. Цуккиниге зайтун майын сүйкөп, тимьян жана розмаринди себелеп коюңуз. Ар бир тараптан 10 мүнөттөн же отко 10 мүнөттөн, грильдин астына 10 мүнөттөн бышырыңыз. Көмөч казанга өсүмдүк майын ысытып, ага колбасаларды бышканга чейин кууруп, капкагын жаап коёбуз. Колбасалар ар тараптан кызарганда бир аз суу кошуп койсо болот. Фетаны вилка менен эзип, майда тууралган укропту, каймакты кошуп, сарымсакты сыгып же майда туурайсыз. Фета аралашмасын ашкабак катмарынын кең четине коюп, рулетке ороп коюңуз. толтуруу болжол менен 0,5 чай кашык түзөт. бир ролик үчүн.