Грильде ассорти тамак

Грильде ассорти тамак

Коноктор чогулуп, олуттуу тамактар ​​келе элек кезде, сиз ушундай ар түрдүү жана жөнөкөй закусканы даярдай аласыз. Грильге коюлган бардык азыктар кандайдыр бир укмуштуудай молчулуктун элесин жаратат. Анан мени тынчтандырат.

30

ИНГРЕДИЕНТТЕР

  • 4–6 куриных крылышек
  • 1 большая куриная грудка
  • 300–400 г говяжьего фарша с жирком
  • 500 г краковской или другой полукопченой колбасы
  • 12 небольших шампиньонов
  • 1 небольшая луковица
  • 1 яйцо
  • несколько веточек петрушки
  • по 1/4 ч. л. молотого красного перца и имбирного порошка
  • сухого тимьяна и базилика
  • соль
  • растительное масло для смазывания

Для маринада

  • 4 ст. л. нерафинированного арахисового масла
  • 3 ст. л. темного соевого соуса
  • 2 зубчика чеснока
  • 4 ст. л. кетчупа
  • несколько капель сока лимона или лайма
  • вустерский соус

ДАЯРДОО ЫКМАСЫ

1 кадам
Фаршты жумуртка, майда тууралган пияз жана петрушка менен аралаштырып, баардык татымалдарды, татымына жараша тузду кошуп, нымдуу кол менен жаңгактын өлчөмүндөгү топторду жасайбыз.

2-кадам
Колбасаны диагональ боюнча 2 см калыңдыктагы шакекчелерге, ал эми тооктун төшүн болжол менен туурасы бирдей тилкелерге кесип. Козу карындардын капкактарын нымдуу чүпүрөк менен сүртүңүз (сабактарын каалагандай алып салыңыз же калтырыңыз).

3-кадам
Маринад үчүн майдаланган сарымсакты башка ингредиенттер менен аралаштырып, эт шарларын, тооктун канаттарын, шампиньондорду, колбасанын кесиндилерин жана тооктун төшүн маринад менен аралаштырыңыз. Муну муздаткычка 1 сааттай коюңуз.

4-кадам
Ассортиментти жакшы ысытылган тордун үстүнө өсүмдүк майы менен майлап, бышырылганга чейин, болжол менен 15 мүнөт кууруп, бат-баттан айлантып, калган маринад менен сүртүңүз. Өзүңүз каалаган соустар менен кызмат кылыңыз.