Картошка пюреси, ышталган колбаса жана фри менен хот-дог
ИНГРЕДИЕНТТЕР
- Копчёные колбаски (тонкие) 4 шт
- Багет белый (средний) 1 шт
- Томаты в с/с резанные 150 гр
- Помидоры черри 50 гр
- Картофель (средний) 4 шт
- Сливки 33{582fe82f68f0b063f05c2a256ccdf682ab971409854ddca196975e66d27816ea} 70 мл
- Сливочное масло 150 гр
- Лук репчатый (мелкий) 1 шт
- Мука пшеничная 70 гр
- Масло растительное для фритюра
- Орегано сухой 1 щепотка
- Соль морская
ДАЯРДОО ЫКМАСЫ
1 кадам
Адегенде картошка пюресин даярдашыңыз керек: Картошканын кабыгын тазалап, үстүнө кайнак суу куюп, бышканча кайнатыңыз. Андан кийин сорпону агызып, картошканы эзесиз (бул кылсаңыз болот). Май, каймак, туз кошуп, жакшылап аралаштырыңыз. Аягында бир чымчым орегано кошуп. Mix.
2-кадам
Андан кийин куурулган пиязды даярдаңыз: Пиязды өтө жука шакекчелерге кесип, идишке салып, ун, туз кошуп, жакшылап аралаштырыңыз. Ошол эле учурда түбү калың казанга өсүмдүк майын ысытыңыз. Май ысыгандан кийин пиязды кызарганча кууруп алабыз. Даяр болгон пиязды салфеткага салып, ашыкча майды кетириңиз.
3-кадам
Багетаны узунунан экиге кесип, бир аз ачып, сары май менен майлап, духовкага 180 градуста 3-5 мүнөт бир аз кургатабыз.
4-кадам
Колбасаларды сары майга кызарганча кууруп алабыз. 1-2 мүнөттөн кийин чейрекке кесип, черри помидорун кошуп. Жеңил туз.
5-кадам
Хот-дог чогултуу: Кургатылган нанга колбасаларды салып, помидор менен татып, ортосуна картөшкө пюре салып, зайтун майын сээп, өчүрүлгөн духовкага 1-2 мүнөт ысытыңыз. Куурулган алча помидор жана куурулган пияз менен кооздоп.