Колбаса, таттуу калемпир жана рикота менен жылуу салат

Колбаса, таттуу калемпир жана рикота менен жылуу салат

29

ИНГРЕДИЕНТТЕР

  • 6 сосисок
  • 400 г помидоров черри
  • 4 сладких перца
  • 200 г сыра рикотта
  • большая горсть листьев шпината
  • соль
  • свежемолотый черный перец

ДАЯРДОО ЫКМАСЫ

1 кадам
Гриль колбаса жана таттуу калемпир. Калемпирдин кабыгын күйгүзүү керек. Калемпирди желим баштыкка салып, аны бекем жабыңыз. 10 мүнөткө калтырыңыз.

2-кадам
Помидорлорду өлчөмүнө жараша 2-4 бөлүккө кесиңиз. Шпинатты тытып, анча чоң эмес.

3-кадам
Калемпирди баштыктан алып, кабыгын алып, орто бөлүктөргө бөлүңүз. Колбасаларды орто калыңдыктагы тилкелерге кесип, даярдалган ингредиенттер менен аралаштырыңыз. Аралаштырыңыз, туз жана калемпир.

4-кадам
Тарелкалардын ортосуна бөлүп, үстүнө чоң кашык сырды салабыз. Дароо кызмат кыл