Жасмык жана колбаса менен бышырылган капуста
ИНГРЕДИЕНТТЕР
- 1 ст. л. домашнего кетчупа
- 1/2 чашки зеленой чечевицы, отваренной согласно инструкции на упаковке
- копченые колбаски
- соль, перец
- 500 г белокочанной капусты
- 1 луковица
- 1 морковь
- 1 помидор
- пучок петрушки
- пучок укропа
- оливковое масло
ДАЯРДОО ЫКМАСЫ
Духовканы 140°Cге чейин ысытыңыз.
Чоюн табаны, кастрюльди же мискейди зайтун майы менен ысытыңыз. Пиязды майда туурап, аралаштырып 5 мүнөт куурабыз.
Сабизди орто же ири сүргүчтөн өткөрүп, пиязга кошуп, жай отто аралаштырып, 5-8 мүнөт бышырыңыз.
Помидордун үстүнө кайнак суу куюп, кабыгын алып, кубик кылып туурап, пияз менен сабизге кошобуз. Кетчуп кошуп, аралаштырып, 5-8 мүнөт кайнатабыз.
Капустаны туурап, жашылчаларга кошуп аралаштырып, капкагын жаап 10-15 мүнөт кайнатабыз. Жасмык, тууралган колбаса, тууралган петрушка жана укроп, татымына жараша туз, мурч кошобуз. Баарын жакшылап аралаштырып, мешке 10-15 мүнөт бышырабыз.
ысык кызмат кыл!