Колбаса жана таттуу калемпир менен жумуртка булочки
ИНГРЕДИЕНТТЕР
- 300 г колбасы
- 6 яиц
- 50 мл молока
- 2 сладких больших перца, лучше разного цвета
- горсть листьев кинзы
- молотая сладкая паприка
- орегано
- растительное масло
- соль, свежемолотый черный перец
ДАЯРДОО ЫКМАСЫ
1 кадам
Калемпирди экиге кесип, уруктарды жана кабыктарды алып салыңыз. Кичинекей кубиктерге кесип, өсүмдүк майы менен 5 мүнөткө куурабыз.
2-кадам
Ошондой эле колбасаны кичинекей кубиктерге кесип. жумуртка жылмакай чейин сүт менен сабап. Колбаса, таттуу калемпир жана майдаланган чөптөрдү аралаштырыңыз. паприка, орегано кошуу. Туз жана мурч менен сезон.
3-кадам
Даяр болгон аралашманы порцияланган калыптарга бөлүп (мисалы, силикон маффин калыптары) жана духовкага 180°С температурада 20 мүнөт бышырабыз. Бир аз муздатып, калыптардан чыгарып, өлкө нанына жылуу кызмат кылыңыз.