Колбаса жана таттуу калемпир менен жумуртка булочки

Колбаса жана таттуу калемпир менен жумуртка булочки

16

ИНГРЕДИЕНТТЕР

  • 300 г колбасы
  • 6 яиц
  • 50 мл молока
  • 2 сладких больших перца, лучше разного цвета
  • горсть листьев кинзы
  • молотая сладкая паприка
  • орегано
  • растительное масло
  • соль, свежемолотый черный перец

ДАЯРДОО ЫКМАСЫ

1 кадам
Калемпирди экиге кесип, уруктарды жана кабыктарды алып салыңыз. Кичинекей кубиктерге кесип, өсүмдүк майы менен 5 мүнөткө куурабыз.

2-кадам
Ошондой эле колбасаны кичинекей кубиктерге кесип. жумуртка жылмакай чейин сүт менен сабап. Колбаса, таттуу калемпир жана майдаланган чөптөрдү аралаштырыңыз. паприка, орегано кошуу. Туз жана мурч менен сезон.

3-кадам
Даяр болгон аралашманы порцияланган калыптарга бөлүп (мисалы, силикон маффин калыптары) жана духовкага 180°С температурада 20 мүнөт бышырабыз. Бир аз муздатып, калыптардан чыгарып, өлкө нанына жылуу кызмат кылыңыз.