Showing 1–4 of 25 results
Табигый ышталган колбасанын түрдүү тамак-аш корпусунда.
Тамеки чегүү үчүн эмен жана буктун жыгачы Польша менен Германиядан алынып келинет.
Жогорку сапаттагы жарым ышталган колбаса, табигый бук жыгачынын чиптеринде ышталган кориандрдын, калемпирдин жана сарымсактын назик даамы жана жыты бар, уникалдуу даамга жана жытка ээ. Биздин технологдор классикалык Краков рецептине мүмкүн болушунча жакын, бирок халал стандарттарына ылайык уруксат берилген бардык компоненттерден рецепт иштеп чыгышкан.
Тамеки чегүү үчүн эмен жана буктун жыгачы Польша менен Германиядан алынып келинет.
Табигый бук жыгачынан ышталган даамдуу эт колбасалары. Аларда тандалган уй жана жогорку сапаттагы канаттуулардын эти, калемпир сарымсак, кара жана калемпирдин аралашмасы бар.
Тамеки чегүү үчүн эмен жана буктун жыгачы Польша менен Германиядан алынып келинет.
Табигый ышталган колбасанын түрдүү тамак-аш корпусунда.
Тамеки чегүү үчүн эмен жана буктун жыгачы Польша менен Германиядан алынып келинет.