Сизге керек болот:
Камыр үчүн:
Ун-450 гр
Сүт – 125 гр
Туз-0,5 чай кашык
Ачыткыч-7 гр
Жумуртка-1 даана
Өсүмдүк майы-20 гр
Ичин толтуруу үчүн:
Ал-Халалдан “Южная” колбасасы – 100 гр
Помидор – 2 даана
Калемпир-1 даана
Козу карындар-100 гр
Сыр – 150 гр
Чыгы сыр-2 аш кашык
Томат соусу-4 аш кашык
Жылуу сүткө ачыткы, андан кийин жумуртка, өсүмдүк майы, ун жана туз кошуңуз. Камырды жууруп, жарым саатка коебуз.
Камырды жука кылып жайып, ортосуна маффин сымал формасын коюп, камырдан ылайыктап жасаңыз.
Баарын видеодо көрсөтүлгөндөй жайгаштырыңыз, алдын ала ысытылган духовкада 200 градуста 10-15 мүнөт бышырыңыз.
Пицца вулкан даяр