Кайырмачты копчулгандар

Кайырмачты копчулгандар

11.05.2018

Сарымсак

“Сарымсак” – эттин даамы жана бук чипсинин ышталган жыты менен айкалышкан табигый сарымсактын даамы басымдуу болгон ГОСТ рецепти боюнча кайнатылган ышталган колбаса.
11.05.2018

Тумар

«Тумар» – жыпар жыттуу жыпар жыттуу заттарды кошуп, буктун жыгачында табигый ышталган эттен жасалган кайнатылган ышталган салттуу колбаса.
11.05.2018

Береке

«Береке» – уйдун жана жылкынын фаршынан жасалган кайнатылган ышталган колбаса, татымалдардын жана түтүндүн назик жыты менен майрамдык дасторконуңузга идеалдуу кошумча болот.
11.05.2018

Бышырылган ышталган колбаса «Бурана»

“Бурана” – буюмга оригиналдуу түс берген голланд сыры кошулган кайнатылган жана ышталган колбаса.