Showing 17–20 of 27 results
Жумшак эттин катуу сыр менен айкалышы «сыр менен даамдушки» деп аталат. Биздин технологдор бул рецептти заманбап стандарттарга ылайык иштеп чыгышкан. Сырдын кесимдери аларга кызыктуу, назик каймактуу даам жана бай жыт берет, ал эми табигый бук жыгачынын чиптерине тамеки тартуу аларга өзгөчө жыт жана бай даам берет.
Майда колбасалар, сөзмө-сөз бир тиштеп алуу үчүн.Аларда тандалган эт, сыр жана татымалдар гана бар.Сыр кесимдери колбасага кызыктуу, назик каймактуу даам жана бай жыт берет. Балдарга кичинекей колбасалар сөзсүз жагат: алардын жардамы менен бүт кулинардык сүрөттөрдү – паровоздорду, күлкүлүү портреттерди жана күлкүлүү көрүнүштөрдү жаратууга болот.
Жумшак эттин сары май менен айкалышы «май менен даамдушки» деп аталат. Биздин технологдор бул рецептти заманбап стандарттарга ылайык иштеп чыгышкан. Майдын кесимдери аларга кызыктуу, назик каймактуу даам берет, ал эми табигый бук жыгачынан ыштоо өзгөчө жыт жана бай даам берет.
Тамеки чегүү үчүн эмен жана буктун жыгачы Польша менен Германиядан алынып келинет.