Ышталган колбаса менен томат пастасы

Ышталган колбаса менен томат пастасы

6

ИНГРЕДИЕНТТЕР

  • Копчёные колбаски (тонкие) – 3-4 шт
  • Спагетти №11 – 300 гр (сухие)
  • Лук шалот – 2 шт
  • Чеснок св. – 3-4 шт
  • Розмарин св. – 1-2 веточки
  • Томаты в с/с (рубленные) – 300-400 гр
  • Шпинат свежий – 100-150 гр
  • Масло оливковое – 100 мл
  • Соль морская, перец черный (мельница)

ДАЯРДОО ЫКМАСЫ

1 кадам
Адегенде пияздын, сарымсактын жана розмариндин жалбырактарын тазалап, майда туурап алуу керек. Колбасаларды жегенге оңой бөлүктөргө кесиңиз. Шпинатты жууп, иштетиңиз.

2-кадам
Пакеттеги көрсөтмөгө ылайык спагетти кайнатыңыз, бирок 1 мүнөт бышырбаңыз. Мамлекетти АльДентеге калтыруу. Чычканга салып, муздак суунун астында чайкаңыз. Макарон жабышып калбаш үчүн май кошуп, аралаштырабыз.

3-кадам
Көмөч казанга зайтун майын ысытып, колбасаларды бир-эки мүнөт кууруп, анан пияз менен сарымсакты кошуп, 2-4 мүнөт куурууну улантыңыз. Андан кийин помидор жана розмарин кошуу. Дагы 1-2 мүнөт кайнатыңыз.

4-кадам
Соус дээрлик даяр болгондон кийин даярдалган макаронду кошуп, жакшылап аралаштырып, 1-2 мүнөт ысытуу керек. Татып көргүлө. Болгону 30 секунданын ичинде даярдалган шпинатты кошуңуз. Кайра жакшылап аралаштырыңыз. Берүүдө зайтун майын кошосуз.