Колбаса, таттуу калемпир жана рикота менен жылуу салат
ИНГРЕДИЕНТТЕР
- 6 сосисок
- 400 г помидоров черри
- 4 сладких перца
- 200 г сыра рикотта
- большая горсть листьев шпината
- соль
- свежемолотый черный перец
ДАЯРДОО ЫКМАСЫ
1 кадам
Гриль колбаса жана таттуу калемпир. Калемпирдин кабыгын күйгүзүү керек. Калемпирди желим баштыкка салып, аны бекем жабыңыз. 10 мүнөткө калтырыңыз.
2-кадам
Помидорлорду өлчөмүнө жараша 2-4 бөлүккө кесиңиз. Шпинатты тытып, анча чоң эмес.
3-кадам
Калемпирди баштыктан алып, кабыгын алып, орто бөлүктөргө бөлүңүз. Колбасаларды орто калыңдыктагы тилкелерге кесип, даярдалган ингредиенттер менен аралаштырыңыз. Аралаштырыңыз, туз жана калемпир.
4-кадам
Тарелкалардын ортосуна бөлүп, үстүнө чоң кашык сырды салабыз. Дароо кызмат кыл