Ышталган эт менен темгилдүү буурчак шорпо

Ышталган эт менен темгилдүү буурчак шорпо

33

ИНГРЕДИЕНТТЕР

  • 250 г пестрой фасоли
  • 300 г копченой грудинки
  • 300 г копченых колбасок
  • половина маленького кочанчика капусты
  • 1 ч. л. молотой паприки
  • соль, свежемолотый черный перец

ДАЯРДОО ЫКМАСЫ

1 кадам
Төө буурчакты муздак сууга 8-10 саатка чылап, сууну агызып, төө буурчакты чайкап, казанга 2 литр таза муздак суу куюп, кайнатып, 40 мүнөт бышырабыз. туз кошпогула!

2-кадам
Төштү кубиктерге, колбасаларды тегерекчелерге туурайбыз. буурчакка кошуу. Паприка кошуп, 10 мүнөт бышырыңыз.

3-кадам
Капустаны жука майдалап, сабагын алып саласыз. Сарымсакты эзип, кабыгын тазалап, майда туурап, капуста менен кошо шорпого кошобуз. Кайнап, туз, мурч кошуп, жай отто 15 мүнөт кайнатабыз.