Өнүмдөр

Өнүмдөр

21.04.2017

Сосиски Ордо

“Ордо” – жеңил түтүн жыты бар назик жана ширелүү колбаса.
21.04.2017

Улуттук колбасалар

Гриль жасоо үчүн ширелүү колбасалар. Жылкынын этинен жана жылкынын майынан (казы) жасалат. Колдонуудан мурун грильде же духовкада ысытуу сунушталат.
21.04.2017

Бишкек колбасалары

Табигый татымалдардын жана каймактын даамы менен «Бишкек» назик жана ширелүү колбаса. Колдонуунун алдында аны бир аз жылытуу сунушталат.
21.04.2017

Букачар эти

Букачар этинен жасалган. Бул мускат жаңгагы менен кардамондун жыты менен назик даамы жана жыты бар.