КОМПАНИЯ ЖОНУНДА
Халал бүтүм
Жаңылыктар
Технология жана өнөм
Медалдар
Галерея
ӨНҮМ
Жаңылыктар
Бышырылган колбасалар
Копчулгандар
Сагындырмалуулар
Сүт продукциясы
Котормолгон кийимдиктер
КЫДАЛАРГА
Колбаса жонунда
Кантип жасалмадан айырмалоо керек
Биздин ишкер
Рецепттер
КОНТАКТТАР
Ээгине жеткирүү
KG
RU
toggle menu
Өнүмдөр
Yй
Өнүмдөр
Өнүмдөр
21.04.2017
Сосиски Ордо
“Ордо” – жеңил түтүн жыты бар назик жана ширелүү колбаса.
21.04.2017
Улуттук колбасалар
Гриль жасоо үчүн ширелүү колбасалар. Жылкынын этинен жана жылкынын майынан (казы) жасалат. Колдонуудан мурун грильде же духовкада ысытуу сунушталат.
21.04.2017
Бишкек колбасалары
Табигый татымалдардын жана каймактын даамы менен «Бишкек» назик жана ширелүү колбаса. Колдонуунун алдында аны бир аз жылытуу сунушталат.
21.04.2017
Букачар эти
Букачар этинен жасалган. Бул мускат жаңгагы менен кардамондун жыты менен назик даамы жана жыты бар.
Артка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Алга