Биринчи сорттогу «Уй эти» кайнатылган колбаса. Уйдун этинен жана майынан гана жасалган. Кылдаттык менен тандалган чөптөр жана табигый жыпар жыттуу заттар жакшы, асыл даам берет. Легендарлуу […]
Жогорку сапаттагы «майрамдык» кайнатылган колбаса. Бул жагымдуу жана назик даамы бар. Буюмдун аталышы өзү эле айтып турат, “Фестивальный” тамактар сиздин майрамдык дасторконуңуздун эң сонун жасалгасы болот.
Жогорку сапаттагы уй эти, уйдун майы жана бүт сүт белгилүү колбасанын классикалык даамын түзөт. Баасы: премиум / жарактуулук мөөнөтү: 15 күн t(+2…+6)C.
Тоок этин кошуп уй этинен жасалган салттуу колбаса. Кара калемпирдин жана сарымсактын курамы бул продуктуга эң сонун даам берет. Баасы: биринчи. Жарактуулук мөөнөтү: 15 күн t(+2…+6)C.