Showing 21–24 of 25 results
Сервелат «Татарский» – бул эң жогорку сапаттагы кайнатылган ышталган колбаса, продуктунун аты өзү айтып турат, даярдоонун технологиясы жана рецепти Татарстандан алынган, ал жерде халал продукциясы абдан жакшы өнүккөн. Уйдун, койдун жана уйдун майынан жасалган. Тамеки тартуунун жыты менен айкалышкан табигый чөптөр жана татымалдар продуктуга сонун даам берет.
Тамеки чегүү үчүн эмен жана буктун жыгачы Польша менен Германиядан алынып келинет.
Жогорку сапаттагы уйдун жана канаттуулардын этинен жасалган колбаса, кооз, табитти ачат. Мускат жаңгагы – гастрономиялык эттерде жана колбасаларда көп колдонулган даамдуу татымал. Cervelat «muskatmeg» так ошол үчүн назик даамы бар.
Тамеки чегүү үчүн эмен жана буктун жыгачы Польша менен Германиядан алынып келинет.
Биз жогорку сапаттагы уй жана канаттуулардын этин чыгарабыз. Бай даам жана жыт ачуу татымалдардын: кара калемпирдин жана мускат жаңгагынын, ошондой эле табигый бук жыгачынан тамеки тартуунун аркасында жетишилет.
Тамеки чегүү үчүн эмен жана буктун жыгачы Польша менен Германиядан алынып келинет.
Биздин технологдор бул рецептти заманбап стандарттарга ылайык иштеп чыгышкан. Табигый голланд сырынын кесимдери аларга кызыктуу, назик каймактуу даам жана бай жыт берет, ал эми табигый бук чипсинде тамеки тартуу аларга өзгөчө жыт жана бай даам берет.
Тамеки чегүү үчүн эмен жана буктун жыгачы Польша менен Германиядан алынып келинет.