Немис колбасалары менен мрамор рулет
ИНГРЕДИЕНТТЕР
- Светлые и тёмные немецкие колбаски – 200 г
- Мука – 300 г
- Крахмал – 50 г
- Отварной картофель – 300 г
- Сметана 20 {582fe82f68f0b063f05c2a256ccdf682ab971409854ddca196975e66d27816ea} – 1 ст. л.
- Сливочное масло – 40 г
- Яйца – 2 шт.
- Соль, чёрный перец – по вкусу
- Растительное масло – 2 ст. л.
- Красный и белый лук – 2 головки
ДАЯРДОО ЫКМАСЫ
1 кадам
Картошканы кайнатып, өсүмдүк майы менен майлагандан кийин чоң теркадан сүртүңүз. Тартылган картошканы эленген ун жана крахмал менен аралаштырабыз.
2-кадам
Туз жана калемпир менен бир жумуртканы чалып. Каймакты жана эриген майды кошобуз. Кайра саба. Бардык ингредиенттерди бириктирип, камыр жууруйбуз. 10-15 мүнөт тыныгуу үчүн калтырыңыз.
3-кадам
Колбасаларды бүтүндөй кууруп, анан кара түстөгүсүн тегерекчелерге, ачыктарын үч бурчтук кылып туурайбыз.
4-кадам
Пиязды туурап, өсүмдүк майына бышырыңыз. Көмөч казанга колбаса бөлүктөрүн кошуп, пияз тунук болгонго чейин начинканы кууруп алабыз.
5-кадам
Рулетти ороп, бөлүктөргө бөлүп, 200 градуска чейин ысытылган духовкада 25 мүнөт бышырабыз.