Сыр каймак жана колбаса менен Профитерол

Сыр каймак жана колбаса менен Профитерол

20

ИНГРЕДИЕНТТЕР

  • 30 готовых несладких профитролей без начинки
  • 250 г вареной колбасы
  • 300 г сливочного сыра (маскарпоне)
  • 2 яичных белка
  • 1 сладкий красный перец
  • 5–6 веточек петрушки
  • соль, свежемолотый черный перец

Для томатного соуса

  • 150 г томатного пюре
  • 100 г яблочного пюре
  • по 2 ст. л. горчицы и меда
  • 1 ст. л. винного уксуса
  • 0,5 ч. л. соли
  • 0,5 стакана воды

ДАЯРДОО ЫКМАСЫ

1 кадам
Профитеролдорду кайчы менен капталынан кесип, алар пайда болгон тешик аркылуу толтурулат.

2-кадам
Колбасаны 1 см, капталынан тазаланган калемпирди 2-3 мм болгон кубиктерге туурайбыз. петрушка майдалап.

3-кадам
Маскарпонеди кара мурч менен үлпүлдөгөнчө миксер менен чалабыз.

4-кадам
Өзүнчө, актарды бир чымчым туз менен туруктуу көбүккө чапкыла. Маскарпону жумуртканын агы, колбаса, болгар калемпири жана петрушка менен акырын шпатель менен аралаштырыңыз.

5-кадам
Эки чай кашык менен профитеролду начинка менен толтуруңуз, ал кесип жатканда көрүнүп турсун. 2 сааттын ичинде кызмат кылыңыз, үстүнө томат соусун кошуп коюңуз.

6-кадам
Томат соусу үчүн казанга бардык ингредиенттерди бириктирип, дайыма аралаштырып, кайнатып алабыз. Отту азайтып, дагы 10 мүнөт кайнатыңыз.