Технология жана өндүрүш

“Аль-Халал” колбасаларын өндүрүү технологиясы малды союудан баштап, даяр продукцияны алууга чейин бир нече этаптан турат.

Продукциябыздын сырьёсу жергиликтуу айыл чарба чарбаларынан алынат.
Мал адистештирилген касапканада бардык ислам эрежелерине ылайык, гигиеналык жана санитардык-ветеринардык талаптарды сактоо менен союлат.

Технологиялык процесстердин бардык цикли башынан аягына чейин жогорку квалификациялуу адистердин атайын көзөмөлү астында ишке ашырылат. Завод жогорку технологиялык, заманбап жабдуулар менен жабдылган, бул бизге эң сонун сапаттагы продукцияны алууга мүмкүндүк берет.

Биздин өнүмдөрдү веб-сайттан тапса болот:  http://al-halal.kg/