Ышталган колбаса менен лечо

Ышталган колбаса менен лечо

49

ИНГРЕДИЕНТТЕР

  • 2 жашыл таттуу калемпир
    3 помидор
    1 пияз
    1 тиш сарымсак
    100 г шампиньондор
    50 г тоңдурулган жашыл буурчак
    150 үй ышталган колбаса
    50 г ышталган чочконун майы
    15 кайнатылган бөдөнө жумурткасы
    бир чымчым ысык паприка
    туз калемпир
    пюре PODRAVKA помидор – татымына жараша

ДАЯРДОО ЫКМАСЫ

1 кадам
Калемпирди жарым шакекчеге, помидорду тилимге, козу карынды тилимге, колбасаны тегерекчеге, чочко майды майда кубиктерге туурайбыз. Пиязды жана сарымсакты туураңыз.

2-кадам
Чочконун майын эритип, ага пиязды жана көк калемпирди кууруп алабыз, 8 мүнөт. Туз, калемпир жана калемпир менен сезон. 100 мл суу куюп, суу бууланганга чейин кайнатыңыз. козу карын, жашыл буурчак, сарымсак, помидор жана колбаса кошуу. 10 мүнөт бышырыңыз.

3-кадам
Бөдөнөнүн жумурткасын кошуп, 1 мүнөт ысытыңыз.