Ышталган колбаса менен лечо
ИНГРЕДИЕНТТЕР
- 2 жашыл таттуу калемпир
3 помидор
1 пияз
1 тиш сарымсак
100 г шампиньондор
50 г тоңдурулган жашыл буурчак
150 үй ышталган колбаса
50 г ышталган чочконун майы
15 кайнатылган бөдөнө жумурткасы
бир чымчым ысык паприка
туз калемпир
пюре PODRAVKA помидор – татымына жараша
ДАЯРДОО ЫКМАСЫ
1 кадам
Калемпирди жарым шакекчеге, помидорду тилимге, козу карынды тилимге, колбасаны тегерекчеге, чочко майды майда кубиктерге туурайбыз. Пиязды жана сарымсакты туураңыз.
2-кадам
Чочконун майын эритип, ага пиязды жана көк калемпирди кууруп алабыз, 8 мүнөт. Туз, калемпир жана калемпир менен сезон. 100 мл суу куюп, суу бууланганга чейин кайнатыңыз. козу карын, жашыл буурчак, сарымсак, помидор жана колбаса кошуу. 10 мүнөт бышырыңыз.
3-кадам
Бөдөнөнүн жумурткасын кошуп, 1 мүнөт ысытыңыз.