«Батырская» тамеки тартты. Жогорку сапаттагы кайнатылган ышталган колбаса. салттуу чыгыш рецепттеринин негизинде түзүлгөн. Анын курамында жылкынын эти жана казы (жылкы майы) бар, ал протеиндин жана майдын […]
«Кабаносси» – назик колбасалар табигый козунун кабыгында колбаса формасына ээ. Уйдун этинен жана майынан жасалган. Ал бир аз ачуу жана түтүн жыты менен жагымдуу даамы бар.
Салами «Муслим» – бул табигый татымалдардын даамы менен элиталык сорттогу кайнатылган ышталган классикалык колбаса, ал тамеки тартуунун жыты менен айкалышып, жыпар жыттуу жана назик даамды жаратат.