Бышырылган колбаса, ветчина жана чөптөрдөн жасалган салат
ИНГРЕДИЕНТТЕР
- 200 г вареной колбасы
- 200 г ветчины
- 2 ломтика чиабатты или багета
- по 1 пучку петрушки и базилика плюс еще для подачи
- сок половины лимона
- сливочное масло
Для заправки:
- 80 г сыра бри
- 60 г грецких орехов, очищенных от кожицы
- 200 мл молока
- 1–2 ст. л. панировочных сухарей
- соль
ДАЯРДОО ЫКМАСЫ
1 кадам
Орто кубиктерге нанды кесип, лимон ширесин чачыңыз. Жашылчаларды майда туурайбыз.
2-кадам
Ветчина менен колбасаны орто өлчөмдөгү кубиктерге кесиңиз. 2-3 мүнөт алтын күрөң чейин сары май колбаса кууруу.
3-кадам
Кошумча жасоо үчүн бри сырын, жаңгакты, сүттү жана нан күкүмдөрүн блендер идишинде аралаштырыңыз. Бир аз туз кошуңуз. Даяр болгон ингредиенттерди аралаштырыңыз. Чөптөр менен кооздоп, кызмат кылыңыз.