Жасмык жана колбаса менен бышырылган капуста

Жасмык жана колбаса менен бышырылган капуста

36

ИНГРЕДИЕНТТЕР

  • 1 ст. л. домашнего кетчупа
  • 1/2 чашки зеленой чечевицы, отваренной согласно инструкции на упаковке
  • копченые колбаски
  • соль, перец
  • 500 г белокочанной капусты
  • 1 луковица
  • 1 морковь
  • 1 помидор
  • пучок петрушки
  • пучок укропа
  • оливковое масло

ДАЯРДОО ЫКМАСЫ

Духовканы 140°Cге чейин ысытыңыз.

Чоюн табаны, кастрюльди же мискейди зайтун майы менен ысытыңыз. Пиязды майда туурап, аралаштырып 5 мүнөт куурабыз.

Сабизди орто же ири сүргүчтөн өткөрүп, пиязга кошуп, жай отто аралаштырып, 5-8 мүнөт бышырыңыз.

Помидордун үстүнө кайнак суу куюп, кабыгын алып, кубик кылып туурап, пияз менен сабизге кошобуз. Кетчуп кошуп, аралаштырып, 5-8 мүнөт кайнатабыз.

Капустаны туурап, жашылчаларга кошуп аралаштырып, капкагын жаап 10-15 мүнөт кайнатабыз. Жасмык, тууралган колбаса, тууралган петрушка жана укроп, татымына жараша туз, мурч кошобуз. Баарын жакшылап аралаштырып, мешке 10-15 мүнөт бышырабыз.

ысык кызмат кыл!