Бышырылган колбасалар

Бышырылган колбасалар

Showing 21–24 of 27 results

  • Көк түстөгү өрдөк ветчина

    Ветчина оригиналдуу рецепт боюнча тандалган өрдөк этинен жана тооктун филесинен даярдалат. Кара калемпир, кардамон жана сарымсак сыяктуу татымалдар ветчинага бай жыт жана классикалык даам берет. Жука табигый корпустун аркасында ал ышталган даам жана жыпар жыттуу бир аз жыт алат.

    Количество:
  • Ат ветчина

    Ветчина оригиналдуу рецепт боюнча тандалган майдаланган жылкы этинен жана тооктун филесинен даярдалат. Кара калемпир, кардамон жана сарымсак сыяктуу татымалдар ветчинага бай жыт жана классикалык даам берет.

    Количество:
  • Cосиски Балакай

    Чоңдор да, балдар да колбасаны жакшы көрүшөт. Эртең мененки тамакпы, түшкү тамакпы же кечки тамакпы баары бир, эч кимди ачка калтырбай турган тез, жөнөкөй жана канааттандырарлык тамак! Анын курамында тандалган уй эти, сүт жана татымалдар бар, алар колбасага ушундай тааныш назик даам берет. Табигый бук жыгачынын чиптерин өткөрүүчү корпусунун жана тамеки тартуунун аркасында алар табитти ачуучу жытка ээ болушат.

    Количество:
  • Көк түстөгү докторлук

    Жогорку сапаттагы кайнатылган колбаса. Майдын азайышы менен диеталык продукт, мускат жаңгагынын назик даамы жана жыты бар жана анын назик текстурасы аны өз алдынча тамак же рецепттер үчүн ингредиент катары колдонууга мүмкүндүк берет. Легендарлуу Doctor’s колбасасынын жаралуу тарыхынан белгилүү болгондой, биздин технологдор классикалык колбасага мүмкүн болушунча жакын, бирок халал стандарттарына ылайык бардык компоненттери менен уруксат берилген рецептти иштеп чыгышкан.

    Количество:
1 2 3 4 5 6 7